Top10Suppsin tietosuojakäytäntö

Selaa tietosuojakäytäntömme alaspäin

Tietosuojaasiat

Top10Suppsin tehtävänä on toimia luotettavimpana täydennyslähteenä terveys- ja hyvinvointimatkalla. Kun käytät palveluitamme, luotat meihin tietosi; emme ota tätä vastuuta kevyesti. Teemme kovasti töitä sen suojelemiseksi, lupauksemme olla täysin läpinäkyviä, tehdä siitä helposti ymmärrettävää, jotta voit olla hallinnassa.

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan, kun käytät palveluitamme (kuvattu alla). Sen tarkoituksena on antaa sinulle ymmärrys siitä, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme ja miten voitte sanoa sen kaikessa tekemällä pyyntöjä.

Tehokas: toukokuu 23, 2019


Sisällys

esittely

Top10Supps.com ja / tai Top10Supplements.com ("meitä", "meitä" tai "meidän") toimii https://top10supps.com ja / tai https://top10supps.com -sivustolla (jäljempänä ' "Palvelu").

Voit käyttää verkkosivustoa monin eri tavoin, kaikki ilman kirjautumista tai tilin luomista. Esimerkiksi voit katsella suosituimpia täydennysluetteloita, tarkastella niitä kaikkia, lukea yksittäisiä tuotearvioita, löytää täydennyksen luokittain ja / tai tavoitteen mukaan.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen.

Palvelun avulla hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti.

Määritelmät

Voit auttaa sinua ymmärtämään paremmin, mitä luet, ja alla on määritelmät tässä tietosuojakäytännössä ja käyttöehdoissamme käytetyistä keskeisistä termeistä.ellei toisin ole määritelty); jos sinulla on kysyttävää ota meihin yhteyttä.

Kumppanit

Verkkokaupassa vähittäismyynti on yleistä markkinoinnissa ja myynnissä. Periaatteessa se tarkoittaa, että joku, sanoo Amazon, on sivustolla, jossa he myyvät tuotteita, ja he maksavat palkkion muille yhteisöille, jotka lähettävät heille ostajia. Joten kun napsautat Amazon-linkkiä sivustollamme ja ostat jotain siellä, saamme maksetun palkkion (yleensä noin 4%).

Vain selväksi, kumppani ei ole osa yhtiötä, jonka kanssa se on tytäryhtiöitä. Näin voimme pysyä itsenäisenä ja objektiivisena näkemyksissämme. Lue meidän täysi affiliate-ilmoitus lisätietoja ja luettelo kumppaniohjelmista, joihin osallistumme.

algoritmi

Prosessi tai sääntöjoukko, jota tietokone seuraa ongelmanratkaisutoiminnoissa.

Selaimen Web-tallennus

HTML 5 -tekniikan avulla sivustot voivat tallentaa ja tallentaa tietoja laitteen selaimessa. Kun sitä käytetään "paikallisessa tallennustilassa", se mahdollistaa tietojen tallentamisen eri istuntoihin. Tämä mahdollistaa tietojen noutamisen myös selaimen sulkemisen ja uudelleen avaamisen jälkeen. Ei ole epäilystäkään siitä, että olet törmännyt selaimien "Palauta välilehdet" -ominaisuuteen.

keksit

Eväste on pieni tiedosto, joka sisältää merkkijonon, joka lähetetään tietokoneellesi, kun vierailet verkkosivustolla. Kun vierailet sivustolla uudelleen, eväste sallii sivuston tunnistavan selaimesi. Sen lisäksi, että evästeet tunnistavat, evästeet voivat jopa tallentaa haluamasi asetukset ja muita tietoja. Jotkut väittävät, että evästeet auttavat sujuvampaa selauskokemusta.

Jos et ole näiden henkilöiden joukossa, voit määrittää selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Muista, että jotkin web-ominaisuudet tai -palvelut eivät välttämättä toimi kunnolla ilman evästeitä.

Data Controller

Rekisterinpitäjällä tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka (yksin tai yhdessä tai muiden henkilöiden kanssa) määrittää, mihin tarkoituksiin ja miten henkilötietoja käsitellään tai tullaan käsittelemään. Tässä tietosuojakäytännössä olemme henkilötietojesi tietosuoja.

Tietojen käsittelijät (tai palveluntarjoajat)

Tietojenkäsittelylaite (tai palveluntarjoaja) tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tiedot tietojenkäsittelylaitteen puolesta. Voimme käyttää eri palveluntarjoajien palveluita tietojen käsittelemiseksi tehokkaammin.

Tiedot (tai käyttäjä)

Tämä olisi sinä. Määritelty eläväksi yksilöksi, joka käyttää Palvelumme ja on henkilötietojen aihe.

Laite

Laite on tietokone, jolla voidaan käyttää palveluja. Esimerkkejä ovat pöytätietokoneet, älypuhelimet, älykkäät kaiuttimet ja tabletit.

IP-osoite

Tämä on laitteesi digitaalinen osoite niin sanotusti. Jokaiselle Internetiin liitetylle laitteelle on määritetty numero, joka tunnetaan IP-osoitteena. Sitä käytetään usein tunnistamaan sijainti, josta laite käyttää Internetiä.

Ei-henkilökohtaiset tiedot (ei-PII)

Tämä on tietoja, jotka tallennetaan käyttäjistä siten, että se ei enää heijastaa tai viittaa yksilöllisesti tunnistettavaan käyttäjään.

Useimmat keräämämme tiedot kuuluvat tähän luokkaan. Lukuun ottamatta sähköpostiosoitteita, ja ellet jätä kommentteja henkilökohtaisesti tunnistettaviksi; tai jos et ole avustaja, joka suostui jakamaan biotaan, emme yleensä voi kertoa teistä mitään.

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Tämä on meille antama tieto, joka tunnistaa sinut henkilökohtaisesti, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi tai muut tiedot, jotka jätät sivuillamme ja joita voidaan kohtuudella käyttää tunnistamaan sinut.

viittaava URL

Uniform Resource Locator, eli Referrer-URL-osoite, on tietoja, jotka Web-selain lähettää kohde-verkkosivulle, yleensä kun napsautat linkkiä kyseiselle sivulle. Viittauksen URL-osoite sisältää viimeisimmän verkkosivun URL-osoitteen, jonka selain vieraili.

Herkät henkilötiedot

Tämä liittyy aiheisiin, kuten luottamuksellisiin lääketieteellisiin tosiasioihin, rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin tai uskonnollisiin vakaumuksiin tai seksuaalisuuteen.

Palvelinlokit

Kuten useimpien päivittäisten sivustojen kohdalla, palvelumme tallentaa automaattisesti sivupyynnöt, jotka on tehty sivustoillamme. Nämä "palvelinlokit" sisältävät tyypillisesti pyynnön päivämäärän ja kellonajan, web-pyynnön, IP-osoitteen, selaimen tyypin, selaimesi kielen ja yhden tai useamman evästeet, jotka voivat yksilöidä selaimesi.

Ainutlaatuiset tunnisteet

Tämä on merkkijono, jolla voidaan yksilöidä selain, sovellus tai laite. Erilaiset vaihtelevat sen mukaan, kuinka pysyviä ne ovat, onko käyttäjät voivat nollata ne ja miten niitä voi käyttää. Niitä käytetään eri tarkoituksiin, turvallisuudesta ja petoksista mieltymystesi mieltymiseen ja henkilökohtaisia ​​mainoksia.

Esimerkiksi evästeiden avulla tallennetut yksilölliset tunnisteet näyttävät selaimesi sisällön haluamallasi kielellä.

Tiedot Top10Supps kerää


Keräämme useita erilaisia ​​tietoja eri tarkoituksiin palvelumme tarjoamiseksi ja parantamiseksi.

Haluamme, että ymmärrät, millaisia ​​tietoja ja miksi.

Ilmoitetaan ensin, mitä emme kerää. Emme kysy tai käsittele:

  • Rotu tai etninen alkuperä
  • Poliittiset mielipiteet
  • Uskonnolliset tai filosofiset uskomukset
  • Ammattiliittojen jäsenyys
  • Geneettiset tai biometriset tiedot
  • Terveys tai kuolleisuus
  • Seksuaalinen elämä tai seksuaalinen suuntautuminen

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Palvelumme käytettäessä voimme pyytää teitä toimittamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai tunnistamiseen ("Henkilötiedot"). Henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevat tiedot voivat sisältää, mutta eivät rajoitu näihin:

  • Sähköpostiosoite
  • Evästeet ja käyttötiedot

Voimme käyttää henkilötietojasi ottamaan sinuun yhteyttä uutiskirjeissä, markkinointi- tai myynninedistämismateriaaleissa ja muissa tiedoissa, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Voit kieltäytyä vastaanottamasta näitä tai kaikkia näitä viestejä meiltä seuraamalla tilauksen linkkiä tai ohjeita, jotka on lähetetty lähetetyissä sähköpostiviesteissä.

Ainutlaatuiset tunnisteet

Voimme myös kerätä tietoja siitä, miten palvelua käytetään ja käytetään ("Käyttötiedot"). Tämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet-protokollan osoitteen (esim. IP-osoite), selaimen tyypin, selaimen version, käyttämämme Palvelun sivut, vierailun ajan ja päivämäärän, näillä sivuilla vietetyn ajan, ainutlaatuisen laitteiden tunnisteet ja muut vikatietojen ja järjestelmän toiminnan diagnostiikkatiedot.

Evästeet ja seurantatiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme palvelujamme toimintaa ja pidämme tiettyjä tietoja. Muut seurantatekniikat, joita voidaan myös käyttää, ovat majakoita, tunnisteita ja komentosarjoja tietojen keräämiseen ja seurantaan sekä palvelun parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjata selaimesi kieltämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain osia Palveluistamme.

Esimerkkejä käytetyistä evästeistä:

  • Istunnon evästeet: Käytämme niitä palvelumme käyttämiseen.
  • Ensisijaiset evästeet: Käytämme näitä muistaa mieltymyksesi ja eri asetukset.
  • Turva-evästeet. Käytämme näitä turvallisuussyistä.

Miksi Top10Supps kerää tietoja


Käytämme kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin rakentaessamme ja tarjoamalla parempaa palvelua vierailijoillemme.

Seuraavassa on joitakin tapoja, joilla voimme kerätä keräämämme tiedot:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpito
  • Ilmoittaa sinulle palvelusi muutoksista
  • Jotta voit osallistua Palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä sen
  • Kommunikoida kanssasi ja / tai antaa tukea
  • Kerätä analyyseja tai arvokkaita tietoja, jotta voimme parantaa Palvelua
  • Voit seurata Palvelumme käyttöä ja mitata suorituskykyä
  • Tunnistaa, estää ja käsitellä teknisiä ongelmia
  • Tarjoamme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistietoja muista tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka tarjoamme samanlaisia ​​kuin olet jo ostanut tai tiedustellut, ellet ole päättänyt vastaanottaa tällaisia ​​tietoja

EU: n ja ETA: n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR)


GDPR: n tarkoituksena on suojella EU: n asukkaiden yksityisyyttä ja henkilötietoja.

Jos olet Euroopan unionin (EU) tai Euroopan talousalueen (ETA) alueelta, Top10Supps.comin oikeudellinen perusta tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen henkilötietojen keräämiselle ja käyttämiselle riippuu keräämästäsi henkilökohtaisesta tiedosta ja erityisestä kontekstista, jossa me kerää se.

Top10Supps.com voi käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi, koska:

  • Meidän on tehtävä sopimus sinun kanssasi
  • Olet antanut meille luvan tehdä niin
  • Jalostus on oikeutetuilla intresseillämme, eikä oikeuksiasi ole ohitse
  • Noudattaa lakia

Emme käytä henkilötietoja automatisoidun päätöksen tekemiseen.

Oikeudet GDPR: n nojalla

Euroopan talousalueen (ETA) asukkaana on tiettyjä tietosuojaoikeuksia. Top10Supps.com pyrkii toteuttamaan kohtuulliset toimenpiteet, jotta voit korjata, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.

Jos haluat saada tietää, mitä henkilökohtaisia ​​tietojasi meillä on ja jos haluat, että se poistetaan järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä.

Tietyissä tilanteissa sinulla on seuraavat tietosuojan oikeudet:

  • Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa tietoja, joita meillä on: Aina kun se on mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistamista suoraan tilisi asetukset -osiosta. Jos et pysty suorittamaan näitä toimintoja itse, ota yhteyttä auttamaan sinua.
  • Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus oikaista tiedot, jos tiedot ovat epätarkkoja tai epätäydellisiä.
  • Oikeus vastustaa: Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Rajoitusoikeus: Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Sinulla on oikeus saada kopio tiedoista, joita meillä on sinulle jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytössä olevassa muodossa.
  • Oikeus peruuttaa suostumus: Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, kun Top10Supps.com luotti suostumukseen käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista tällaisiin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saa Euroopan talousalueen (EEA) paikalliselta tietosuojaviranomaiselta.

Ennen kuin saat lisätietoja siitä, miten henkilötietojasi käsitellään, säilytyksen ja siirron osalta.

Kuinka kauan Top10Supps pitää tiedot


Muita kuin henkilökohtaisesti tunnistettavia kommentteja viesteistämme, sähköpostiosoitteestamme tai nimestämme, joita teit meille tilattaessa, sekä tietoja osallistujistamme ja toimittajistamme, emme oikeastaan ​​tallenna tietoja henkilökohtaisesti. Suurin osa siitä tehdään palveluiden avulla, kuten Google Analytics ja Aweber.

Top10Supps.com säilyttää henkilötietosi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi siinä laajuudessa kuin se on välttämätöntä lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi (esimerkiksi jos vaaditaan säilyttämään tietosi noudattamaan sovellettavia lakeja), ratkaisemaan riidat ja panemaan täytäntöön oikeudelliset sopimukset ja käytännöt.

Top10Supps.com säilyttää myös käyttötiedot sisäistä analyysia varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmäksi ajaksi, paitsi kun näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Palvelumme toimivuuden parantamiseen, tai olemme oikeudellisesti velvollisia pitämään nämä tiedot pidempään.

Poistetaan sähköpostiosoitteestamme tai poistetaanko kommentit, tai osallistujaprofiilisi poistetaan ota meihin yhteyttä ja me etsimme ja poistamme kyseiset tiedot, jos se on kykymme tehdä niin.

Tietojen jakaminen


Emme jaa henkilötietojasi yritysten, organisaatioiden tai henkilöiden kanssa ilman suostumustasi. Rehellisesti, suurin osa kävijöistämme, näemme vain Google Analytics -tilastot. Mikään ei suoraan tunnistettavissa henkilökohtaisesti.

Tietosi, mukaan lukien henkilökohtaiset tiedot, voidaan siirtää tietokoneisiin, jotka sijaitsevat oman valtion, maakunnan, maan tai muun valtionhallinnon ulkopuolella, ja säilyttää niitä, jos tietosuojalainsäädäntö voi olla erilainen kuin lainkäyttöalueella.

Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella ja haluat antaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, henkilökohtaiset tiedot mukaan lukien, Yhdysvaltoihin ja käsitellään niitä siellä. Sinun suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun olet toimittanut tällaiset tiedot, on suostumuksesi tähän siirtoon.

Periaatteessa tämä tarkoittaa, että palvelimemme sijaitsevat Yhdysvalloissa.

Esimerkkejä henkilötietojen jakamisesta

Top10Supps.com ryhtyy kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojensi siirtoa organisaatiolle tai maalle, ellei ole olemassa riittävää valvontaa, mukaan lukien tietojen ja muiden henkilökohtaisten tietojen turvallisuutta.

Liiketoimi

Jos Top10Supps.com on mukana sulautumisessa, hankinnassa tai omaisuuden myynnissä, henkilökohtaisia ​​tietojasi voidaan siirtää. Annamme ilmoituksen, ennen kuin tiedot siirretään, ja siitä tulee erilainen tietosuojakäytäntö.

Lainvalvonnan julkistaminen

Tietyissä olosuhteissa Top10Supps.com saattaa joutua luovuttamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi, jos se on lakisääteistä tai viranomaisten (esimerkiksi tuomioistuimen tai valtion viraston) esittämien pätevien pyyntöjen mukaan tarpeen.

Lailliset vaatimukset

Top10Supps.com voi paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on tarpeen:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojaa ja puolustaa Top10Supps.comin oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai kansalaisten henkilökohtaista turvallisuutta
  • Lakisääteisen vastuun suojaaminen

On syytä huomata, että tavoitteenamme on kerätä mahdollisimman vähän henkilökohtaisia ​​tietoja, koska palvelumme luonne ei riipu siitä. Palvelumme etuna on, että pystyt saamaan sen ilmaiseksi ilman, että tarvitset paljastaa paljon, jos joku PII: sta.

Tietojesi säilyttäminen


Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mitään Internetin tai elektronisen tallennustavan välittämistä ei taata 100% -turvalla pitkällä aikavälillä.

Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

Verkkosivuillamme otamme varotoimenpiteet backendille ja frontendille. Käytämme myös Sucurin turvallisuutta. Heidän luottamuksensa sinetöidään Sucurin verkkosivuston AntiVirus-tuotteen kautta. Käytössä oleva seurantapalvelu tarjoaa mielenrauhan, että sivusto ei ole tartunnan saanut. Pohjimmiltaan ne asettavat palomuurin suojaamaan sivustoa hyökkäyksiltä:

  • Palvelun kieltäminen (DoS)
  • Sivustojen komentosarjat (XSS)
  • Kauko / paikallinen tiedostojen sisällyttäminen (RFI / LFI)
  • SQL-ruiskutus (SQLi)
  • & muut ohjelmiston haavoittuvuudet.

Maksamme myös melko penniäkään omistetusta palvelimesta, jolla on huippupalveluntarjoaja, joka varmistaa turvallisuuden ja nopeuden.

"Älä seuraa" signaaleja

Säännöt Kalifornian online-suojauslain (CalOPPA) ominaisuudesta.

Emme tue Älä seuraa ("DNT"). Do Not Track on etusija, jonka voit asettaa selaimessasi ilmoittamaan sivustoja, joita et halua seurata. Voit ottaa Do Trackin käyttöön tai poistaa sen käytöstä vierailemalla Web-selaimesi Asetukset- tai Asetukset-sivulla.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat


Palvelumme helpottamiseksi voimme käyttää kolmansien osapuolten yrityksiä ja yksilöitä.

Nämä Palveluntarjoajat tarjoavat tietyn palvelun puolestamme, suorittavat Palveluihin liittyvät palvelut tai auttavat meitä analysoimaan Palvelumme käyttöä.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilökohtaisiin tietoihin vain näiden tehtävien suorittamiseksi puolestamme ja olemme velvollisia olemaan luovuttamatta tai käyttämättä niitä muuhun tarkoitukseen. Esimerkiksi AWeber tallentaa sähköpostiosoitteesi ja nimesi (jos annoit).

Analytics

Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia seurata ja analysoida Palvelun käyttöä.

Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama web-analyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja seurata ja valvoa Palvelun käyttöä. Nämä tiedot jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerätyt tiedot konseptaamaan ja muokata oman mainostusverkostonsa mainoksia.

Voit jättää käyttämäsi toiminnon käyttöön Google Analyticsin käyttöön asettamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosalla estetään Google Analyticsin JavaScript (ga.js, analytics.js ja dc.js) tietojen jakaminen Google Analyticsin kanssa vierailujen toiminnasta.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuojakäytäntöjen ja -sovellusten verkkosivulla: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Linkit muihin sivustoihin


Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin, joita emme käytä.

Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustoon. Suosittelemme tarkistamaan jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännön. Meillä ei ole minkäänlaista määräysvaltaa minkään kolmannen osapuolen sivustojen tai palvelujen sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Mainoskumppanit ja tytäryhtiöt

Jotkut mainoskumppanimme voivat käyttää sivustossamme evästeitä ja web-majakkeja.

Tutustu paljastaminen sivu täydellisen luettelon mainoskumppaneista.

Jokaisella näillä mainoskumppaneilla on omat tietosuojakäytännöt sivustoilleen.

Nämä kolmannen osapuolen mainospalvelimet tai mainosverkot käyttävät tekniikkaa omassa mainoksessaan ja linkeissään, jotka näkyvät Top10supps.com-sivustossa ja jotka lähetetään suoraan selaimeesi. Ne saavat automaattisesti IP-osoitteen, kun tämä tapahtuu. Sivustomme kolmannen osapuolen mainosverkostot voivat myös käyttää muita tekniikoita (kuten evästeitä, JavaScriptiä tai Web-merkkivaloja), jotta voidaan mitata mainoskampanjoidensa tehokkuutta ja / tai muokata sivustossasi näkyvää mainosmateriaalia.

top10supplments.com ei ole pääsyä tai valvoa näitä evästeitä, joita käytetään kolmannen osapuolen mainostajat.

Lasten yksityisyys


Palvelumme ei ole tarkoitettu kenellekään alle 18-ikäiselle.

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja 18: n alaisilta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos tiedämme, että olemme keränneet lapsilta henkilötietoja ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme poistamaan nämä tiedot palvelimistamme.

Tietoja tästä käytännöstä


Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain.

Ilmoitamme muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle. emme vähennä ristiriitoja tämän käytännön mukaisesti ilman nimenomaista suostumustasi.

Jos muutokset ovat näkyviä, ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella Palveluksestamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläreunassa olevan "voimassaolopäivän".

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:


Kiitämme lukijasi ja luottamuksestanne!